CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torstai 8. huhtikuuta 2010

Kai pieni lemmenleikki sallitaan?

Saga on kotiutunut Ansulle hyvin: syö, kun ruokaa annetaan- milloin se EI söisi....., nukkuu kun nukutaan ja kaikki on "ihan jees". Se on aina ollut hirmu helppo koira kotioloissa- ellei varasteluja oteta lukuun;). Kaikkiin muutoksiin se suhtautuu leppoisan mutkattomasti.


Tänään oli 13. vuorokausi Sagan juoksua, ja kävimme kokeilemassa, jos Saga ja Dalton olisivat jo sanoneet toisilleen Tahdon. Pariskunta tyytyi vielä toistaiseksi pelkkään lämmittelyyn: aika ei vielä ole oikea. Sagalla onkin yleensä ollut progesteroni piikki melko myöhäisessä vaiheessa juoksua. Huomenna käydään progella, jotta saadaan vähän osviittaa ajankohdasta.


Kotona on ollut aika levotonta: Sagan puolitoista vuotias teinipoika, Darwin, itkee äitinsä perään, ei syö ja on muutenkin muurahaiset housuissa 24/7. Vanha parta Victor hermostui sille ensimmäistä kertaa oikein tosissaan, kun ipana ei jätä sitä rauhaan. Tänään Victor saavutti kunnioitettavan 12-vuoden iän. Vanhus on vielä vetreä ja jalka nousee kepeästi:) Victorin ja Sagan sukutauluista löytyy muuten myös yhteisiä sukulaisia: mm. Victorin isä on Sagan isoisoisä ja Victorin emä on Sagan isoisoäiti.


Kuvassa Darwin (vas.) ja Victor (oik.) mieleisissään puuhissa mökillä, kesällä 2009.

0 kommenttia: