CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

maanantai 19. heinäkuuta 2010

Lisää naurunaiheita:)

Tänään sain lisää kivoja uutisia: pikku-Sagakin nauraa:D!!! Tähän asti pentujen isomummi, Thelma, on ollut ainoa Ansun kasvatti, joka on nauranut jo 4viikon iässä. Ja voi hyvä tavaton, että mummilla hymyä riiti! Kaikki dalmisharrastajat muistavat Thelman alati nauravana, iloisena dalmatiankoirana.

Lisäksi olemme odotelleet, että ruskealla pojalla tuntuisi molemmat kivekset. Tänään nekin on räplätty maailman kartalle 99,9% varmuudella;)

Keskiviikkona laitan lisää kuvia, kun menen taas Paraisille. Saamme jälleen pennunkatselijoita: aina Lappeenrannasta asti! Yritämme kovasti miettiä, kenen luota pennut saavat omat, eliniän kestävät rakastavat kodit. Palaset loksahtelevat mukavasti kohdilleen:) Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ainoastaan pieni reipas Milli Vanilli on vailla kotia.

1000 kävijän raja rikkoontui tänään! Kiitos kaikille, jotka olette seuranneet Sagan odotusaikaa, pentujen syntymää ja varttumista:) Jostain syystä (ilmeisesti blogi templatesta johtuen) kommenttien kirjoittaminen ei tässä blogissa suju:( Jos tunnet palavaa halua kommentoida, niin minuun saa myös sähköpostitse yhteyden: tmaato@utu.fi

0 kommenttia: