CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tiistai 12. tammikuuta 2010

Kiduttavaa odotusta

Syynään Nippisen tisuja ja masua tuon tuosta, ja koitan muistella miltä se Darwineista näytti. Viime kerralla en pitänyt masupäiväkirjaa, koska ensimmäisellä yrityksellä 2007 olin täysin varma, että se on tiine, mutta lopulta pyöristyminen osoittautui vain läskiksi, vaikka 4vk ultrassa eläinlääkäri totesi Titin tiineeksi. Saga vain ahmi penturuokaa ja nauroi partaansa... Niinpä viime vuonna päätin vain odottaa kunnes tiineys näkyy, enkä sen enempää miettinyt asiaa.

No nyt kun on kyse näin tärkeistä vauvoista, olen tulla hulluksi!!! Päätä särkee... Eikä uni tule... Voin vain kuvitella mitkä fiilikset on sitten, kun/jos joskus itse odottaa vauvaa...

No tässä kuitenkin kuvia masusta ja niistä tisuista:D 30.vrk ja muonitus on hoidettu viimeksi n. 7h sitten...





ja keskiviikkona totuuden hetki... KÄÄK!!!

Oh the torture!!! I'm allmost going out of my mind... Saga is showing all the marks of pregnancy, but won't lett myself believe it untill I've seen it on ultasound. We have an appointment tomorrow at 4 pm.

On 2007 Saga was mated to Washakie Chief as Great as and we were sure that she was carring. She had an ultrasound when se was 4 weeks pregnant and the vet told us she was expecting. Well she didn't have any pups in her belly, only fat from the puppie food I had been giving her:D

On 2008 we tried again and she got 5 puppies:) The litter was sired by Pampard Parician Prince. That time I had told myself that I wouldn't analyze her nipples or belly. I would just wait.

0 kommenttia: